Visos kategorijos
Verslui

Kas yra Paysera POS virtuali kasa ir kuo ji naudinga jūsų verslui?

What is Paysera POS and how is it beneficial for your business?
Pamirškite apie visą sunkią kasos įrangą fiziniuose prekybos taškuose – mes jums siūlome patogesnę, lankstesnę ir jau daugelio pamėgtą Paysera POS virtualios kasos sistemą. Šiame blogo įraše sužinosite, kuo ypatinga Paysera POS virtuali kasa bei kokius planus ir privalumus siūlome jūsų verslui!

Kas gali naudotis Paysera POS?

Paysera POS virtuali kasa – puikus sprendimas visiems prekybininkams, kurie turi fizinius pardavimo taškus.

Verslo tipai gali būti patys įvairiausi: kavinės, pramogų centrai, kirpyklos, SPA salonai, teatrai, dviračių taisyklos ir daugelis kitų. Nesvarbu, savo pirkėjams siūlote atsiskaityti savitarnoje, ar per kasininką – Paysera POS virtualią kasą galite naudoti abiem atvejais.

Kas yra Paysera POS virtuali kasa?

Paysera POS – tai virtuali kasos sistema, kuri, lyginant su standartine kasa, yra žymiai lankstesnė ir nėra pririšta prie vieno įrenginio. Paysera POS virtualia kasa galite naudotis įvairiuose įrenginiuose: kompiuteryje, planšetėje, telefone. Vienintelis papildomas įrankis, kurį būtina turėti – Verifone terminalas.

To use Paysera POS all you need is a computer, tablet or phone, and a Verifone terminal.

Kodėl verta rinktis Paysera POS virtualią kasą?

Platus įrenginių pasirinkimas nėra vienintelis privalumas – toli gražu! Artėja visiems prekybininkams svarbūs pokyčiai, prie kurių padėsime sklandžiai prisitaikyti ir jūsų verslui.

Kaip tai susiję su Paysera POS?

Prekybininkai, kurie naudojasi Paysera POS virtualia kasa, kvitų duomenis automatiškai perduos į i.EKA iškart, taip išvengdami nepatogumų vėliau.

Mes suprantame ir kitus iššūkius, su kuriais susiduria fiziniuose taškuose prekiaujantys verslininkai, todėl pasirūpinome ir kitomis funkcijomis, kurios palengvins jūsų darbą:

  • Įvairūs atsiskaitymo būdai. Jūsų klientai galės atsiskaityti grynais, dovanų kuponais, pervedimais ir kitais jiems patogiausiais būdais.
  • Sertifikuoti kvitai. Klientams galėsite išduoti VMI sertifikuotą kvitą. Kvitą taip pat galėsite klientui išsiųsti į el. paštą, tačiau norime pabrėžti, kad net ir pasirinkus išsiųsti kvitą klientui į el. paštą, jis taip pat bus automatiškai atspausdintas.
  • Patogus asortimento valdymas. Pardavimus ir likučius sandėlyje galite sekti realiu laiku, prekėms – pritaikyti nuolaidas, o prireikus – atlikti grąžinimus. Visa tai atliksite vos keliais paspaudimais.
  • Greitas sąskaitų faktūrų išrašymas. Naudodamiesi Paysera POS, galėsite išrašyti debetines, kreditines ir išankstines sąskaitas faktūras.

Kaip pradėti naudoti Paysera POS?

1 žingsnis. Užpildykite trumpą anketą. Su jumis per 2-3 dienas susisieks ir apie jūsų poreikius pasiteiraus mūsų klientų aptarnavimo komanda.

2 žingsnis. Išsirinkite jūsų poreikius geriausiai atitinkantį Paysera POS planą – bazinį, standartinį arba išplėstinį.

Prices and benefits of Paysera POS plans.

3 žingsnis. Gaukite prisijungimus bei Verifone terminalą ir pradėkite naudotis Paysera POS!

Kita aktuali informacija

Kada apmokėjimai pasieks sąskaitą?
Apmokėjimai per Paysera POS jūsų sąskaitą pasieks tą pačią dieną, kai kuriais atvejais – kitą dieną.

Ar galima išbandyti Paysera POS virtualią kasą prieš pasirenkant planą?
Paysera POS virtualios kasos parodomąją versiją galite užsisakyti susisiekę su mūsų klientų aptarnavimo komanda.

Ar galima įsigyti Paysera POS virtualią kasą be terminalo?
Ne.

Ar galima įsigyti terminalą be Paysera POS virtualios kasos?
Ne.

Pasiruošę išbandyti patogesnį sprendimą fizinei prekybai?

Užpildykite trumpą anketą, ir mūsų komanda susisieks su jumis – aptarsime jūsų poreikius, lūkesčius ir atsakysime į visus kilusius klausimus. Esame pasiruošę užtikrinti jūsų patogumą ir sklandų bendradarbiavimą!

Daugiau informacijos apie VMI pokyčius bei Paysera POS virtualią kasą rasite E-commerce Talks webinare.

Susiję straipsniai

#
Verslui

Paysera ir jūsų verslas: kuo ši partnerystė naudinga jums?

Ar šiais laikais nors viena įmonė atsisakytų patikimo finansų partnerio? Kasdienių finansinių operacijų sklandumas gali nulemti jūsų verslo sėkmę ne tik jį išlaikant, bet ir užsiimant jo plėtra. Šiame blogo įraše aptarsime, kuo Paysera gali padėti jūsų verslui ir kodėl jau virš 13 000 e. parduotuvių pasirinko būtent mus.

#
Verslui

Kaip paskutinę minutę paruošti e. parduotuvę Juodajam penktadieniui?

Manote, kad nebespėsite paruošti savo e. parduotuvės Juodąjam penktadieniui? Nenuleiskite rankų – jeigu imsitės veiksmų dabar, uždirbti dar tikrai pavyks! Parengėme paskutinės minutės veiksmų planą, kuris padės jums paruošti savo e. parduotuvę šiai ypatingai progai.

#
Verslui

Kaip sukurti įmokų surinkimo projektą Paysera sistemoje?

Kiekvienai e. parduotuvei būtina turėti būdą, kaip surinkti mokėjimus, tiesa? Tikriausiai būtent dėl šios priežasties skaitote šį blogo įrašą. Įsitaisykite patogiai – viską išsamiai papasakosime! Perskaitę šį blogo įrašą, galėsite sukurti Paysera įmokų surinkimo projektą, sužinosite, kur rasti projekto ID ir slaptažodį, taip pat galėsite bendrinti teises su kitais Paysera naudotojais.